Vår yngsta publik

Vår yngsta publik

GöteborgsOperans Miniscen är ett samlingsnamn för våra flyttbara uppsättningar för den allra yngsta publiken. Precis som våra fasta scener rymmer även Miniscenen alla GöteborgsOperans konstformer: opera, dans, musikal och konsert. Miniscenens föreställningar spelas på Lilla scenen, Skövdescenen, på turné och streamas ibland via vår webbplats GOfilm.se till exempelvis förskolor och förskoleklasser.

Hösten 2017 turnerade den nyskrivna operan Världens bästa tårta i Västra Götaland. En rolig och spännande berättelse med sång, musik och dans, för barn mellan 4 och 6 år. Läs mer om Världens bästa tårta.


Sedan 2010 har vi underhållit vår yngsta publik med Sagofoajén, musikaliska sagostunder på Lilla scenen i Göteborg 15-talet gånger per säsong. Bland annat har vi framfört Scheherazade som danssaga, Trollflöjten i miniversion och Svansjön som dockteater. Under de senaste åren har vi framfört nyskrivna musik- och dansverk i litet format, som till exempel Morfar Persson får ett paket och Leka två.


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen