Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Om webbplatsen

Om webbplatsen

Om du upptäcker problem när du använder opera.se, gärna meddelar oss genom att skicka e-post till webmaster@opera.se, och vi rättar till problemet så snart det är praktiskt genomförbart.

Tillgänglighet

Ändra textstorlek på webbplatsen

Textstorlek på opera.se anpassas relativt, d v s beroende på vilken enhet du använder: dator, surfplatta eller mobil. Om du vill kan du ändra textstorleken. Det gör du i menyn på din webbläsare.

Här kan du läsa om hur du kan justera textstorleken i de populäraste webbläsare:

Uppläsning

På varje sida finns en funktion för att få sidans innehåll uppläst, som stöd för personer som har läs- och skrivsvårigheter. Funktionen aktiveras genom att klicka Lyssna på sidan-knappen som finns i sidhuvudet på varje sida (förutom i arkivet). Du kan justera inställningar på uppläsningen (som läshastighet, markeringsfärger o s v) genom att klicka på kugghjulet som visas efter man har klickat på Lyssna på sidan.

Upphovsrätt/ Copyright

Allt material på opera.se är skyddat av lagen om upphovsrätt. Med material menas till exempel alla texter, bilder, grafik, filmer, kodning, HTML och Javascript. Mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet – såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål – är förbjuden och förutsätter tillstånd från GöteborgsOperan. Det betyder exempelvis att du inte utan tillstånd får överföra materialet till din egen webbplats. Du får inte heller ta kopior och sprida dem. Obehörigt användande av innehållet är förbjudet enligt tillämplig lag och kan medföra straff och skadeståndsansvar.

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen