Vårens föreställningar är inställda
Biljettkassa, lunchrestaurang och Sommarverandan håller tills vidare öppet med begränsade öppettider.

Läs informationen här

Trettondagsmenyn

Trettondagsmenyn

5 januari 2021

Läs mer om Trettondagskonsert med bal

Meny

A la carte-restaurang 995:-

Amuse
Jordärtskocka, med rökt smetana och löjrom

Förrätt
Kungskrabba med picklad fänkål, forellrom, sojaemulsion, vattenkrasse och grönt havssmör 

Varmrätt
Hällsotad hjortrygg med västerbottenkrokett, rostad pumpapuré, citronpicklad pumpa, syrad silverlök och svampsky

Dessert
Vispad hallonbavaroise med choklad- och kolaganache, fryst hallonmousse, åkerbärskräm och mandelflarn

Operabarbuffé 695:-

Förrätt
Murkelsoppa med krispigt Isterband

Buffé
Blini med löjrom, gräddfil och rödlök
Grillad flankstek med pepparbearnaise
Operans lyxiga skaldjursbakelse toppad med rökt forellrom
Asiatisk laxsida med sojaemulsion och picklad fänkål
Hällsotad hjortrygg med pumpakräm och citronpicklad pumpa
Trippel lökpaj med cheddarostkräm
Västerbottenskroketter
Caesarsallad med krutonger
Krämig potatissallad
Tomat- och fetaostsallad
Kuvertbröd med smör, och ost

Dessert
Mini crème brûlée
Vispad hallonbavaroise

Kvällsmeny Trettondagsafton

Blomkåls- och tryffelsoppa med smörstekt skogssvamp och örtsallad
249:-
Chark- och osttallrik med oliver och bröd
249:-
Operans räksmörgås på danskt ekologiskt rågbröd med pepparrotsmajonnäs 219.-

Bookmaker på smörstekt bröd med dijoncrème, äggula och pepparrot, serveras med pommes frites
269:-

Boka ditt bord !

Boka bord


Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen