Alla föreställningar är inställda t.o.m. 31 oktober

Nyårsmenyn

Nyårsmenyn

31 december 2020

Meny

Nyårsmiddag i Restaurangen
995 kr

Amuse-bouche
Jordärtskocka med rökt smetana och löjrom

Förrätt
Carpaccio på lättrökt pilgrimsmussla med sojarimmad forellrom, brynt smörsabayon och isad svartrot

Varmrätt
Anka från Munka-Ljungby med potatisfondant, shiitakesvamp, kryddpicklad gulbeta, grillad broccolikräm och rostad pepparsky

Dessert
Nougat- och mjölkchokladsbavaroise fylld med havtornsganache och nötkrokant


Nyårsbuffé i Operabaren
695 kr

Förrätt
Murkelsoppa med krispigt Isterband

Buffé
Bifftartar med tryffelemulsion och riven pepparrot
Strutar med svampkräm, parmesan och pistage
Ceviche av pilgrimsmusslor med koriander, chili och mango
Petit choux med löjrom, smetana och rödlök
Halstrat ankbröst med pepparsky
Rostade rotsaker med granatäpple
Potatisfondant
Friterad tryffelrisotto
Caesarsallad med krutonger
Bulgursallad med fetaost och melon
Kuvertbröd med smör och ost

Dessert
Nougat- och mjölkchokladsbavaroise fylld med havtornsganache och nötkrokant

För att boka bord, vänligen kontakta Restaurangens bokningsservice på tel 031-13 13 00


Läs mer om vår nyårsföreställning av Cabaret

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen