Bästa publik
GöteborgsOperans fysiska salonger är stängda fram t.o.m. 31 mars 2021. Detta gäller även restaurang, café och barer. Vi ses i de digitala salongerna! Läs mer

Sponsorfilosofi

Sponsor|filosofi

Vår vision är att bli ett av norra Europas ledande operahus. Sedan invigningen 1994 har vi kunnat ge en rad föreställningar som tidigare inte varit möjliga att framföra i Göteborg. Vår repertoar med opera, dans och musikal lockar en allt större, allt mer mångskiftande och engagerad publik till vårt hus.

Men för att nå vårt mål krävs resurser. Vi arbetar hela tiden för att stärka relationerna till näringslivet och göra GöteborgsOperan till företagens naturliga mötesplats.

Genom att sponsra GöteborgsOperan väljer du att stödja ett rikt kulturliv i Göteborg och Västsverige som bidrar till en konkurrenskraftig region att leva, arbeta och verka i. Du når en attraktiv och köpstark målgrupp och får samtidigt möjlighet att nyttja vårt unika hus som mötesplats för att stärka personliga relationer – såväl externa som interna.

GöteborgsOperan uppfattas av många som den ledande operascenen ur ett nordiskt perspektiv. Vi erbjuder dig en möjlighet att associeras med ett av Sveriges starkaste varumärken inom kultur- och nöjesbranschen.

Sponsorprogrammet engagerar sedan länge ett stort antal västsvenska företag och deras anställda inom bland annat verkstads- och bilindustrin samt bank- och finansvärlden. Nu behöver vi dig också.

Christina Björklund
VD
Tfn 031-108 000
christina.bjorklund@opera.se

Johan Lind
Chef Näringslivssamarbete 
Tfn 031 108 028
johan.lind@opera.se

Kontakta oss

Christina Nilssons Gata, 411 04 Göteborg
Telefon (växel) 031–10 80 00
Biljettkassa och restaurang 031–13 13 00

Följ oss:

GöteborgsOperan – en del av En del av Västra Götalandsregionen